2,25 timmar klassiskt

Goddag.
Första passet för dagen är nu avklarat. Det blev ett fint pass med Micke Östberg, Adam Larsson, Niklas Persson, Jimmie Johnson och jag. Jag började med att åka upp till Lugnet för att möta upp de andra. Vi började direkt med sjulsarvsbacken sen gick vändan som följer: gamla svärdsjövägen – Danholn – Karlsbyheden – Kårtäkt – Sundborn – Skuggarvet – Lugnet.
Totalt var jag ute i 2,25 tim. Med en medelpuls på 121 och en maxpuls på 147. Det känns i kroppen att jag kört på rätt hårt, men det är ingen fara för att fullfölja de tre passen som är kvar denna vecka.
Närmast på programmet är ett cykelpass på 2-2,30 timmar. Samling klockan 15.00 vid mig.
Nu är det dags för lunch på Dala Wärdshus.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here