Dåligt med kommentarer.

Godmorgon.
Måste säga att ni varit snåla på att kommentera ett tag nu. Skärpning! Snart dags för ett klassiskt distanspass i cirka två timmar. Jag ser gärna att ni kommenterat eller frågat något då jag kommer tillbaka!
Hörs sen då.
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

  1. Hur bra skidåkare tror du att du har möjlighet att bli?

    Tex 10a på SM, medalj på SM, vinna SM, vinna ett världscuplopp, vinna OS-guld.

  2. Oj, självklart vill jag ju bli så bra som möjligt, men samtidigt måste man ju tänka realistiskt och från mina förutsättningar. Men en medalj på SM är väl inte jätteorealistiskt tycker jag, då jag tagit både JSM och U23 medaljer så borde det gå. Sen när jag väl är där får jag revidera om målsättningarna då.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here