Dåligt med kommentarer.

Godmorgon.
Måste säga att ni varit snåla på att kommentera ett tag nu. Skärpning! Snart dags för ett klassiskt distanspass i cirka två timmar. Jag ser gärna att ni kommenterat eller frågat något då jag kommer tillbaka!
Hörs sen då.
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

  1. Hur bra skidåkare tror du att du har möjlighet att bli?

    Tex 10a på SM, medalj på SM, vinna SM, vinna ett världscuplopp, vinna OS-guld.

  2. Oj, självklart vill jag ju bli så bra som möjligt, men samtidigt måste man ju tänka realistiskt och från mina förutsättningar. Men en medalj på SM är väl inte jätteorealistiskt tycker jag, då jag tagit både JSM och U23 medaljer så borde det gå. Sen när jag väl är där får jag revidera om målsättningarna då.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here