2,30 h klassiskt

God eftermiddag.
Körde 2,30 timmar på de fina Lugnetspåren idag. Först ett par varv på VM-banorna, därefter ett varv runt milen, ett varv runt femtonkilometern och avslutningsvis något varv runt VM-banorna. Hade bra fäste även idag och kroppen börjar kännas sakta men säkert bättre. Åkte i ett medvetet lugnt tempo och jag kände att kroppen hela tiden ville åka fortare, det måste vara ett bra tecken tycker jag.
Det är fina förhållanden på Lugnet nu och det blir en bra mix med att köra både milbanan (15) och VM-banorna. De längre spåren är lite plattare och VM-banorna är kanonbra för att få lite höjdmeter. Så jag brukar försöka få med en bra mix mellan dessa på mina träningspass. Jag är övertygad om att man måste träna i den tuffa terrängen som finns på VM-banorna för att man ska bli stark och bra. Och som så många gånger förr så kan jag bara konstatera att jag (och många med mig) så gärna hade velat haft denna terrängen på sommaren på en rullskidbana i Falun. Att nöta mil på landsvägen är självklart bra det också, men du blir ingen världscupåkare av bara det. 
Vill avsluta med att tipsa om en sida på nätet som säljer kosttillskott, nu3 heter dom och de säljer mycket ekologiska produkter, en intressant produkt är deras mangostanjuice. Mangostanjuicen kommer från frukten mangostan som är väldigt  nyttig och bra då den innehåller mycket bra antioxidanter (C-vitamin bland annat), det är relevant nu i vintertider då det är bra för immunförsvaret som är mer utsatt. :
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

  1. DU ser ut att ha haft några schyssta träningsdagar med bra sällskap. Inte verkar ni ha tråkigt heller!

    Kör på!

    "W"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here