Bloggtävling – Vinn en produkt från Helhetshälsa

Hej.

Från idag den 21:a januari fram till den 27:e, alltså i en veckas tid så har ni chans att vinna en produkt ur min samarbetsbartner Helhetshälsas sortiment. Det ni behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar här i inlägget där ni anger vilken produkt ni vill vinna, samt gillar deras sida på Facebook. Ni hittar information om produkterna exempelvis på vitaminvaruhusets hemsida.
De produkter jag använder mest av helhetshälsa är följande:
Probioplex – bra bakterier för magen
Helamin  – multimineral
Helavit – multivitamin
AlgOmega3 – omega3
Jag tycker produkterna fungerar ypperligt och jag använder dem mestadels för att de är svensktillverkade och rena kosttilsskott!
Lycka till!
https://adamsteen.se/
Previous article2,30 h klassiskt
Next articleTräningsrace, 15 km F

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

12 COMMENTS

  1. Vilken underbar tävling! Helhetshälsa är verkligen bäst!! Gillar dem på Facebook.

    Jag önskar vinna Probioplex då jag har en väldigt känslig mage och jag har funderat länge på om jag ska testa den här produkten. Så det vore underbart att vinna den 🙂 ha det gott. Mvh [email protected]

  2. Godkväll !

    Jag önskar testa Magnesium kapslar. Har läst lite och tror det kan vara bra för min kropp. Löptränar ganska mycket läst att Magnesium ska vara bra för benstommen bla.så är mycket nyfiken på Magnesium.

    Mvh Carola Erdestål

    [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here