Hejsan!

Nu har jag klämt några nya varv på slingan på Lugnet. Först så testade jag tre par nya stakskidor inför kommande långlopp. Under skidtestet så hade jag sådan tur att Malungs-profilen Rasmus Andersson dök upp och hjälpte mig. Väldigt snällt och uppskattat, tack för det! Vi är ju inte alltför många som använder SNS-bindningssystemet längre.. 
Efter skidtestet så klev jag i skateskidorna, stoppade i hörlurarna med ljudbok och började snurrandet. Banan på Lugnet mäter cirka 2,75 kilometer och är riktigt fin. Fin både till kupering och spårkvalitet. Under passets gång så körde jag två block med tio impulser, varje impuls var idag 20 stavtag max på treans växel. 
Skrapade ihop 39 kilometer, 2,30 timmar och 810 höjdmeter. Riktigt fint pass. Denna vecka fick jag ihop 12,20 timmar, en solid vecka. 
https://adamsteen.se/

12 COMMENTS

  1. Kul att det finns några med sns bindning 😀

    Jag funderar på skinskidor. Är det dumt att köra sns på dessa? ��

  2. Ok, är det via affiliate program hos skistart som alla grejor kommer ifrån (alla länkar till skistart)?, kanske känsligt det här 😉 ?

  3. Jag tänkte mest på att alla säger ju att man ska flytta bindning hit och dit på skinskidor.. Men då funkar alltså sns bra på skinskidor 🙂

  4. Okej, tack för bra svar! Min fattiga studentplånbok tackar dig ödmjukast för att jag inte behöver byta bindningssystem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here