2,30 tim AII

Men jävlar vilket slitsamt pass jag har kört idag, troligen det hårdaste passet detta år! Jag har nämligen kört ett AII-pass klassiskt i 2,30 tim, med AII eller A2 menas en puls på 75-85% av max. Vilket i mitt fall blir 150-170 pulsslag/minut.

Jag hade även idag ruggade skidor, vilka jag hade bra fäste på men det gick riktigt tungt i den 5-10 cm djupa nysnön, den bidrog ju att det gick tungt. Fast hade inte det kommit nysnö så hade jag förmodligen inte haft fäste på ruggskidorna, sen så hade det också blivit svårare att få upp pulsen. så idag var jag faktiskt glad att de inte hade dragit upp spåren. Medelpulsen under de 2,30 tim jag körde var 160 och maxpulsen 172. Jag åkte cirka 40 kilometer på den tiden, vilket jag tycker är helt okej med tanke på att det finns en – en och en halv växel till att lägga in, tungfört och den kuperade banan. jag klättrade 880 meter idag. mer detaljer kommer ni att få se strax när jag lägger upp filen från min pulsklocka. Just det, jag körde tre likadana varv idag och varje varv gick fortare!

Nu ska jag duscha, äta, se film. För imorgon har jag möte med en studievägledare eller liknande på högskolan, som förhoppningsvis ska hjälpa mig med att gå igenom vad jag behöver läsa för att göra klar min utbildning: ”Sport Management” och ta examen förhoppningsvis inom ekonomi!

https://adamsteen.se/
Previous articleFull Hand
Next articlePulskurva AII-pass

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here