Full Hand

Jag började veckan med en akupunkturbehandling, följt av en full hand! I förmiddags körde Kalle och jag tre timmar klassiskt, Kalle körde med en klisterblandning, medan jag körde ruggat. Mina ruggade skidor fäste riktigt bra i blötsnön. Vi träffade också på Den åkande reportern från Vasaloppet: ”Stakkungen”, Petter Myhlback . Petter som har tagit stakningen till en helt annan nivå och som får fler och fler att börja staka på framförallt sprinter.
På eftermiddagen körde jag två timmar skate med Jone. Jag har känt mig rätt pigg hela dagen, fram tills nu då jag slappnat av, nu är jag rätt mör. Har just kommit hem från vallning inför morgondagens träning (hos mina föräldrar) och mathandling på ICA-Maxi.
Nu blir det en film, sen sova!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here