Full Hand

Jag började veckan med en akupunkturbehandling, följt av en full hand! I förmiddags körde Kalle och jag tre timmar klassiskt, Kalle körde med en klisterblandning, medan jag körde ruggat. Mina ruggade skidor fäste riktigt bra i blötsnön. Vi träffade också på Den åkande reportern från Vasaloppet: ”Stakkungen”, Petter Myhlback . Petter som har tagit stakningen till en helt annan nivå och som får fler och fler att börja staka på framförallt sprinter.
På eftermiddagen körde jag två timmar skate med Jone. Jag har känt mig rätt pigg hela dagen, fram tills nu då jag slappnat av, nu är jag rätt mör. Har just kommit hem från vallning inför morgondagens träning (hos mina föräldrar) och mathandling på ICA-Maxi.
Nu blir det en film, sen sova!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here