Benskate/stakning + Skateintervall

Hej.
Igår körde jag ett benskate- och stakpass. Första halvan (1,15 timmar) körde jag skate utan stavar med fem impulser, jag hade klassiska stavarna med mig och växlade till stakning i lika lång tid. Även under stakningen körde jag fem impulser. Pulsdatan blev: 163 i max- och 133 i medelpuls.
Idag har jag kört ett intervallpass med min bror Jone och ”stor-kingen” Kalle Gräfnings. Vi körde fem stycken sjuminuters skateintervaller i den blöta nysnön. Det gick så pass tungt att vi nerför toppen av Lugnet-berget (305,9) körde på treans (!) växel. Jag tycker att det gick bra idag, inte alls lika seg i musklerna som tidigare i veckan. Jag kunde få ut mer i flåset idag och hade riktigt hög maxpuls idag: 193! Sista intervallen avslutade vi uppför hela ”mördarbacken” och jag höll i det helt okej, tappade endast 20 sekunder på Kalle, så jag får vara nöjd med det.
Imorgon blir det akupunktur, och sen två distanspass på totalt fem timmar. Kommer att köra ett par AII-pass nästa vecka också, och på lördag kör jag tävlingen Vårpoffen i Vansbro.
https://adamsteen.se/
Previous articleFölj min blogg!
Next articleFull Hand

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here