Benskate/stakning + Skateintervall

Hej.
Igår körde jag ett benskate- och stakpass. Första halvan (1,15 timmar) körde jag skate utan stavar med fem impulser, jag hade klassiska stavarna med mig och växlade till stakning i lika lång tid. Även under stakningen körde jag fem impulser. Pulsdatan blev: 163 i max- och 133 i medelpuls.
Idag har jag kört ett intervallpass med min bror Jone och ”stor-kingen” Kalle Gräfnings. Vi körde fem stycken sjuminuters skateintervaller i den blöta nysnön. Det gick så pass tungt att vi nerför toppen av Lugnet-berget (305,9) körde på treans (!) växel. Jag tycker att det gick bra idag, inte alls lika seg i musklerna som tidigare i veckan. Jag kunde få ut mer i flåset idag och hade riktigt hög maxpuls idag: 193! Sista intervallen avslutade vi uppför hela ”mördarbacken” och jag höll i det helt okej, tappade endast 20 sekunder på Kalle, så jag får vara nöjd med det.
Imorgon blir det akupunktur, och sen två distanspass på totalt fem timmar. Kommer att köra ett par AII-pass nästa vecka också, och på lördag kör jag tävlingen Vårpoffen i Vansbro.
https://adamsteen.se/
Previous articleFölj min blogg!
Next articleFull Hand

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here