När det bjuds på ständigt rövväder ute så måste jag säga att prizm low light-linsen var riktigt bra! Hade jag kunnat styra vädret själv så hade jag ju ständigt åkt runt i ett Prizm road-vänligt sken, men det är ju tyvärr inte så det funkar, så då är det ju bara att acceptera rådande rövväder i 355 dagar per år. Därför kommer just prizm low light-linsen väl till pass. Svårt att förklara varför, men dom var skönare än vanliga clear-linser. Tänk nu att vi bara är inne på Oakley och de flesta linser här är av yttersta världsklass. Tänk de arma satar som tvingas åka runt i plastiga OKQ8-Bliz-brillor. Då har jag hellre mina Oakley som jag tvingas betala själv. 
Dagens pass blev totalt 2,30 timmar fördelat på:
1,15 timmar stakning
1,15 timmar skate
På stakningen så körde jag 20 impulser i uppförsbacke á 25 stavtag, tog fint vill jag lova och jag lyckades peaka pulsen på 162 slag/minut. På skaten så körde jag endast lugnt hela turen och mitt i den delen så mötte jag Johan Olsson (ja, den riktiga) som hejade glatt, tillsammans var han med den där killen på SVT som ska göra någon form av klassiker. Mäktigt. Den nya delen på spåret var riktigt fin, både i kupering och snökvalitet. Den gamla delen på spåret börjar bli riktigt sunkig nu, så det får gärna komma lite minusgrader snart. Totalt är banan 2,75 kilometer lång nu, det är inte fy skam. 
Totalt blev det 37,7 kilometer och 735 höjdmeter. Fin avslutning på veckan som innehöll 12,20 träningstimmar. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here