2,30 timmar skare

Hallå.
Det blev ett fint skejtpass i 2.30 timmar. Bland annat så var vi upp till Skuggarvet och Hornberget. Bitvis så var det fin skare och bitvis så var det löst och över en halvmeter snö. Det kändes ganska segt idag till en början efter helgens tävlingar, men mot slutet av passet släppte det något och kändes lite bättre.
Nu äter jag lunch och senare blir det ett testcykelpass!

Passdata:

2,26,21 timmar
119 medelpuls
160 maxpuls
405 höjdmeter
1323 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articleTräning nästa
Next article5 x 4 min 300 watt

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here