5 x 4 min 300 watt

Bleka, håriga och stumma ben.
 Träffade på kingarna Håkan Löfström och David Mayer!
 Hej där.
Nu har jag kört det första testcykelpasset på bra länge. Dags att komma igång med det igen. Jag började med tio minuters uppvärmning. Därefter körde jag fem stycken fyraminutersintervaller (på 310-315 watt) med två minuter vila emellan varje. Jag slutade sen med tio minuters nedvarvning. 
Efter cyklingen så körde jag lite lätt styrka i 15 minuter. Dt kändes faktiskt bättre i kroppen än vad det gjort den senaste veckan, så det är ju skönt!
Passdata:

54,14 minuter
148 medelpuls
182 maxpuls
731 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous article2,30 timmar skare
Next articleClash of Nations

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here