2,30 timmar stakning

Ett kärt återseende idag var OS-åkaren Phil som kommit tillbaka från Australien! 
Hallå. 
Tog rullskidorna upp till LIVI för samlingen, där blev vi skjutsade ut till Vika. Jag stakade mig sedan hemåt över Torsång, Ornäs, Aspeboda och RV293. Hade idag mina Elpex-treor, åkte med Phil och vi smällde till med fem stycken impulser. 
Kändes bra fysiskt, men bitvis hade jag lite ont i ryggen och sedan så tycker jag att jag har lite problem med att få till tekniken. Men det gäller bara att nöta på! Blev drygt 40 kilometer och 2,30 timmar. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here