2,35h Rullskidor K

Ahh, nu sitter man och jäser i soffan med lite mat. Solen skiner ute, handleden gjorde inte ont under träningen, jobb imorn. Livet leker helt enkelt!
Det bästa med dagen och då främst träningspasset var ju såklart att jag inte kände något alls i handleden!! Trots ivrigt stakande. Vi får se hur den reagerar inom någon timme, eller imorgon. Men jag tror det blir bra. Jag körde följande vända: Upp till Lugnet – Skuggarvet – Sundborn – Kårtäkt – Karlsbyheden – Danholn – Hosjö – I13 – Hem. Vändan tog 2,35 med 130 i snittpuls, ett lagom och bra förstapass på rullskidorna!
https://adamsteen.se/
Previous articlePremiärtur
Next articleFörberedelser

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here