2:a på Högborundan

Hej.

Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån högbo bruk efter att ha avklarat tävlingspremiären. Jag lyckades komma tvåa efter Johan Dahl från hemmaföreningen Högbo AIK. Johan är ju en duktig löpare, liksom hans bror Anders som sprang ett av de två varven vi tävlade på (fanns en sådan klass med och Anders var den enda före mig där). Efter ett varv så låg dem två i ledning runt halvminuten före mig som var ganska klar tvåa. På andra varvet så tappade jag lite mer och var 1.53 efter. Men jag är nöjd i alla fall med placeringen och tiden 25.15 på 7.4 km, med tanke på att jag fick slita som tusan sista varvet och inte hade den ultimata känslan (som förhoppningsvis kommer så småningom). Benen kändes inte helt hundra, men det var en bra genomkörare.

Trea var klubbkompisen David Hellberg, som är på gång igen, kul för honom och får han bara vara hel så kommer han att göra bättre och bättre resultat ju längre säsongen fortgår. Nu siktar vi framåt och kör på! Tryck här för resultat.
Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleHögbo nästa
Next articleNy design ! !

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here