2:a på Högborundan

Hej.

Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån högbo bruk efter att ha avklarat tävlingspremiären. Jag lyckades komma tvåa efter Johan Dahl från hemmaföreningen Högbo AIK. Johan är ju en duktig löpare, liksom hans bror Anders som sprang ett av de två varven vi tävlade på (fanns en sådan klass med och Anders var den enda före mig där). Efter ett varv så låg dem två i ledning runt halvminuten före mig som var ganska klar tvåa. På andra varvet så tappade jag lite mer och var 1.53 efter. Men jag är nöjd i alla fall med placeringen och tiden 25.15 på 7.4 km, med tanke på att jag fick slita som tusan sista varvet och inte hade den ultimata känslan (som förhoppningsvis kommer så småningom). Benen kändes inte helt hundra, men det var en bra genomkörare.

Trea var klubbkompisen David Hellberg, som är på gång igen, kul för honom och får han bara vara hel så kommer han att göra bättre och bättre resultat ju längre säsongen fortgår. Nu siktar vi framåt och kör på! Tryck här för resultat.
Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleHögbo nästa
Next articleNy design ! !

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here