3 timmar crosspass

Godkväll!
Det blev sent det här. Eller ja, inte jättesent, 21.30 blev jag klar. Har inte hunnit skriva fören nu. Träffade nämligen på Oscar efter träningen, han jobbade med ett julbord så jag stannade kvar ett tag och pratade med honom, vi ska jobba ihop imorgon nämligen!
Utfallet av träningen blev precis som planerat! Tre timmar crosspass. Löpning först;, Stella tog ut och rastade mig på en löprunda runt om Jungfruberget och Lugnetterrängen. Efter 1,35 så var hon nöjd och gick hem. Själv fick man slita i ytterligare 1,30 på Lugnets fina skidspår, första hälften av tiden blev stakning och andra hälften skate!
På löpningen hade jag så ont av träningsvärken från styrkepasset i tisdags att jag nästan haltade. Skidåkningen gick bättre, men jag har en jävla träningsvärk, så då fick jag det sagt också.
Siffror från dagens träning:

3,00,01 timmar
124 medelpuls
151 maxpuls
495 höjdmeter
1778 kilokalorier
Löpningen: 1,35,14 timmar, 124 medelpuls, 145 maxpuls, 330 höjdmeter.
Stakningen: 43,54,4 min, 128 medelpuls, 151 maxpuls, 85 höjdmeter.

Skaten: 40,52,5 min, 118 medelpuls, 132 maxpuls, 80 höjdmeter.
https://adamsteen.se/
Previous articleDags för; Crosspass!
Next articlepluggträningjobbdag

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here