3 timmar crosspass

Godkväll!
Det blev sent det här. Eller ja, inte jättesent, 21.30 blev jag klar. Har inte hunnit skriva fören nu. Träffade nämligen på Oscar efter träningen, han jobbade med ett julbord så jag stannade kvar ett tag och pratade med honom, vi ska jobba ihop imorgon nämligen!
Utfallet av träningen blev precis som planerat! Tre timmar crosspass. Löpning först;, Stella tog ut och rastade mig på en löprunda runt om Jungfruberget och Lugnetterrängen. Efter 1,35 så var hon nöjd och gick hem. Själv fick man slita i ytterligare 1,30 på Lugnets fina skidspår, första hälften av tiden blev stakning och andra hälften skate!
På löpningen hade jag så ont av träningsvärken från styrkepasset i tisdags att jag nästan haltade. Skidåkningen gick bättre, men jag har en jävla träningsvärk, så då fick jag det sagt också.
Siffror från dagens träning:

3,00,01 timmar
124 medelpuls
151 maxpuls
495 höjdmeter
1778 kilokalorier
Löpningen: 1,35,14 timmar, 124 medelpuls, 145 maxpuls, 330 höjdmeter.
Stakningen: 43,54,4 min, 128 medelpuls, 151 maxpuls, 85 höjdmeter.

Skaten: 40,52,5 min, 118 medelpuls, 132 maxpuls, 80 höjdmeter.
https://adamsteen.se/
Previous articleDags för; Crosspass!
Next articlepluggträningjobbdag

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here