3 x 10 min löpband, fortsatt kass känsla och börskrasch.

Hej vänner, bekanta och övriga. 
Ingen rolig dag idag. Fick en sådan panik idag av nedgången att jag sålde av så inåt helvete med aktier. Sket i allt, aldrig varit så orolig tidigare. Men nu har jag åtminstone blivit av helt med belåningen på värdepapperen och jag är fortsatt plus för i år. Nu får jag i alla fall pengar framöver till att köpa lite nya papper, det är ju åtminstone något positivt. Jag sätter allt mitt hopp jag har till Oasmia under de kommande 1-2 åren, kommer inte sälja en aktie där och äger en bit över 100’ stycken… Utöver det kommer jag fortsätta ha kvar min bas och även öka i den, vilken är som följer: Investor, Industrivärden, Latour, Castellum och XACT Högutdelande.  
Jag har en del pengar på ett sparkonto med 0,85% ränta, de pengarna ska jag använda för att köpa saker till lägenheten. Nu och framåt gäller precis samma som förut: spara, spara och spara. Inte en enda krona ska gå till spillo. På sikt ska jag bygga upp en jävla utdelningsmaskin. Det känns tungt just nu, men det vänder. Nu kan jag åtminstone sova lite bättre på natten när jag inte är belånad och då kan den där satans portföljen gå gå ner hur mycket den vill, nu säljer jag inte något mer! 
_____
Träningen fortsätter att kännas tung. Jag tog mig igenom passet idag, men det var med mycket vilja kan jag säga! Enligt min Garmin var det inte någon tröskel idag kan jag lova… 
Jag värmde upp i 5 minuter på 15 km/h och 1% lutning. Sedan betade jag av följande:

– 10 minuter @ 18,6 km/h (3,13 min/km), 1% lutning, 173 snittpuls, 184 maxpuls 

– 10 minuter @ 15 km/h, 1% lutning, 177 snittpuls, 186 maxpuls 

– 10 minuter @ 10,5 km/h-11,5 km/h (0-5 min, 10,5 – 5-7,5 min, 11 – 7,5-10 min, 11,5) , 171 snittpuls, 182 maxpuls 
2,5 minuter vila mellan intervallerna. 
Sprängde mig redan på första intervallen och fick sota för det sen. Bedrövlig form och känsla. Var stum redan efter 2-3 minuter på den första. Den andra var också en ren plåga. Den sista var jag lite snäll emot mig själv och började lite lugnare än planen, så den var inte lika tuff. Det är ju trots allt tröskel, eller ja, ”tröskel”. 
Avslutade med 5 minuter @ 15 km/h, 1% lutning. 
45 bra minuter träning med 166 i snittpuls på hela passet. 
Snart vänder det och blir bättre igen, jag får i alla fall intala mig det. I livet, träningen och investerande så är det ju viktigt med lugn,  målmedvetenhet och långsiktighet. Idag blev det som sagt en del panik, men jag vill inte vara belånad mer och jag är ju fortsatt plus för i år, det lär väl dock vända. Men jag ska försöka hålla mig upprätt i livet. Det är ju trots allt bara pengar och lek (idrotten). Jag har ju Alfons i alla fall och det är jag glad för dagar som denna. Hade jag inte haft honom idag så hade jag fan lagt mig på rälsen alltså… 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here