3×15 minuter skateintervaller

Stekhett och fint på hygget idag!
Efter ytterligare en lyckad och bra dag i skogen så väntade dagens träningspass. Började med att värma upp till Källviksbacken tillsammans med Jesper Nyström, Marika Sundin, Simon Andersson och Calle Halfvarsson. Därefter så körde jag tre stycken femtonminutersintervaller, två minuter i vila (med ProSki treor, svarta hjul). Calle Körde två stycken tiominuters, så vi lyckades hitta en bra timing att köra delvis tillsammans. 
Det kändes inte jättebra idag för mig, var en aning seg i musklerna och det var en rejäl motvind under de två första intervallerna. Men jag fick upp en bra puls, så det var positivt. Positivt var också att jag bet ihop och körde det jag skulle. 
Så här såg intervallerna ut i siffror:

1: 15,00,4 min – 173 snittpuls – 182 maxpuls – 22,8 km/h snittfart – 5,70 kilometer 

2: 15,00,5 min – 173 snittpuls – 179 maxpuls – 23,0 km/h snittfart – 5,73 kilometer 

3: 15,44,1 min – 177 snittpuls – 186 maxpuls – 22,6 km/h snittfart – 5,91 kilometer

Då intervallerna var klara så svängde jag och Calle förbi vattnet mellan Krondiket och Lilltorpet för ett riktigt skönt och svalkande bad, så jävla skönt!!

Totalt var vi ute i två timmar och det var ett bra pass! 
https://adamsteen.se/
Previous articleDagens morgonstatus
Next articleGubbtrött

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here