4 timmar rakt av.

Dagens två pass som jag skulle köra blev ett långt istället. Har haft lite ”telefonmöten” och mailat angående nya jobb, kan eventuellt ha lite på gång nu.. Åter till träningen, jag sprang först en fin runda runt Jungfruberget, mot skuggarvet, björnmyra, toppen utav motionsmilen lugnet, sjulsarvsstugan, kårestugan, lugnet och hem igen. Med mig hade jag Stella och vi var ute i totalt 2,35 timmar. Direkt när jag kommit hem bytte jag till pjäxor och åkte upp till lugnet där jag körde återstående tid för att få ihop fyra timmar, alltså 1,25 stakning. Kändes helt okej idag!
Jag måste berätta att jag nu till följd av min hemliga kosthållning och lite hemlig träning gått ner cirka 3-4 kg!!
https://adamsteen.se/
Previous articleNy taklampa.
Next articleIntervalldag

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here