Hej mina trogna skara följare.

Nu har jag just klarat av säsongens första skateintervaller. Jag har alltså tävlat en gång på skate redan, men inte kört några intervaller. Så kan det vara.
På programmet idag så stod det 90 minuter träning och 10 x 4 minuter skateintervaller, med en minuts vila mellan. På uppvärmingen så träffade jag på Linus Larsson som var där och stakade, så vi hängde ihop lite från och till under passet då även han skulle köra intervaller. Kul med sällskap. 
Det var riktigt fint på Lugnet idag igen, men det var helt smockat med folk. Jag höll på bli galen vid flera tillfällen när folk plogar upp inlandsisar utför, står i drivor längs spåret och bara tittar, har noll respekt för folk som verkligen vill träna och så vidare. Ska man ut i skidspåret bara för att stå och titta så kanske man kan hitta något annat att göra?! Det var dessutom sjukt isigt i varenda liten kurva, istället för att bara släppa på utför och ställa sig i snövallen så plogar man sönder de fina spåren. Jag fick bita mig i tungan både en och två gånger. När folk står helt ouppmärksamma i spåren så brukar jag bara åka rätt på över skidorna på dom, utan att säga ett ord och utan att vika en tum. Riktig jävla surgubbe jag blivit. 
Intervallerna gick i alla fall bra och jag kom upp i helt okej puls, utan att bli alltför stum. Vilket var tanken med passet. Hade en snitthastighet på strax över 21 på de allra flesta intervallerna och det duger ju för en slashas som mig, på Med base-vallade skidor och med slalomåkning runt folk. 
Imorgon så blir det bara ett kort och lugnt pass, samt två skidskolor. 
https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here