4,20 timmar i tunneln idag!

Godkväll!
Efter ett kämpigt pass i ”förmiddags” så hade jag inte så höga förväntningar på eftermiddagens dito. Men med bra lunch, sömn, ett bra mellanmål och sportdryck i bältet så var jag riktigt pigg idag! Hela passet! 
För min del så blev det två timmar stakning och därefter tjugo minuter skate. Den där skejten gjorde jag mest för att jag inte ska glömma bort den helt. Och också för att vi väntade på att vår kamrat Rasmus Blom skulle bli klar med sin skidskola. Rasmus är nämligen supesnäll och låter oss bo hemma hos honom. Stort tack för det! 
Totalt snurrade vi 55 varv (1,25 kilometer/varv) i tunneln idag. Kul kul!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here