4680 veckor av liv

Lyckas du leva i 90 år så har du totalt 4680 veckor att se fram emot.. Mindre än två tredjedelar kvar för en annan alltså. 
I ett tidigare inlägg så nämnde jag ju att jag läser Alex och Sigges bok ”Tid”. Är inte riktigt klar med den än. Jag gillar boken, så har inte velat läsa för mycket i den då jag inte vill att den ska ta slut. Bilden ovan är från nyss nämnda bok, i ett av Alex kapitel. Alex har ju en sjujävla dödsångest. Det har jag också från och till, speciellt på kvällar/nätter när jag lagt mig ensam och ska sova, då kan den komma krypandes innanför skinnet på mig. Då är man inte stöddig direkt. ”Vi som lever är bara döda på semester, nån sorts sommargäster”. Kolla på bilden ni också så tror jag nog att en del av er får lite ångest. Det är inte direkt sjukligt många veckor man har. En kvadrat motsvarar en vecka av ditt liv. Äh, man ska väl inte gå runt och oroa sig heller, saker och ting blir som det blir och det går ju inte att påverka så mycket mer än sig själv, så man får efter bästa sätt försöka leva i nuet och trivas med det man tar sig för. 
_____
Efter en dag på jobbet så for jag direkt till sjukgymnasten för sista träffen där. Han ska nämligen flytta. Vet inte om jag blivit bättre av hans hjälp, om det gått över av sig självt, eller om det bara är en liten period där det känns bättre för att sedan bli dåligt igen. Tror dessvärre på det sistnämnda. 
_____
När jag kom hem så lade jag mig i soffan för några avsnitt Prison, har ätit en matlåda och precis testat en kostym. Imorgon drar vi nämligen till Transtrands kyrka för farmors begravning. Usch för begravningar. Något jag inte gillar det minsta, men det tror jag inte att någon av er läsare gör och inte någon annan heller för den delen.   
https://adamsteen.se/
Previous articleSkrivkramp
Next articleTranstrand nästa

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here