4×20 min stakintervaller

Det blev ett riktigt riktigt bra pass tillsammans med Solin och ”Bysse” idag. 4 x 20 min AII var planen. Det körde nog säkert dom, men inte jag, snarare AIII-AIII+. Men det blev sjukt välbehövligt och bra för mig, nu ska jag försöka ta tag i den här träningen igen!
Vi startade första intervallen i Bergkarlås, sen fortsatte vi 2,5 stycken bortåt via Viborg och nästan till Skattungbyn. De sista 1,5 intervallerna kördes hemåt. Vilan var tre minuter mellan varje. Snittpulsen på intervallerna:

https://adamsteen.se/
Previous articleÅt rätt håll
Next articleLångpassdags

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here