Åt rätt håll

En roligare skylt uppsatt längs gårdagens löprunda. 
Efter den trevliga utflykten till Njupeskär igår så har vi mest tagit det lugnt. Får lite dåligt samvete av att inte göra något, men samtidigt känner jag att jag är i behov av att ladda mina batterier sen min ganska hårda sommar med jobb och träning. Börjar mer och mer bli sugen på att starta igång lite hårdare träning, blir troligen till nästa vecka, då är Jessica i Norge och jag ensam i Falun. Ska nog försöka berika DSA-passen då med min äckliga närvaro. 
Går just nu och är lite smått nervös av att jag i eftermiddag ska få träna stakning med kingarna Fredrik Byström och Anders Solin. Blir tufft, men kul!
https://adamsteen.se/
Previous articleNjupeskär
Next article4×20 min stakintervaller

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here