Från fredagens tur med flotten. En riktigt fin kväll. Det är ju faktiskt en rätt så fin sommar ändå, det gillar vi! 
Efter en ny natt med bedrövlig sömn (5,45 timmar) så känner jag mig halvt som ett vrak. På något konstigt sätt blir man ändå van denna ringa sömnmängd. Men det är sjukt jobbigt. Klarvaken när jag ska försöka somna på kvällarna och en jävla massa uppvaknanden nattetid. Trots att jag har ”sommarlov” så är det sjukt slitsamt. Hur ska det här gå. 
Förutom dålig sömn så blev det två dagar med väldigt mycket onyttig mat, eventuellt några öl och även godis, glass & fika. Det skulle inte förvåna mig om jag gått upp 5-6 kilo under dessa dagar. Idag blir det tillbaka på den inslagna vägen med att försöka bli smal, promenad, träning och bra mat. Det ska nog gå att vända tillbaka det skeppet i alla fall. Värre är det med sömnen som nu är helt uppfuckad. Tråkigt. 
Jag ska försöka samla ihop spillrorna av mig själv och ta mig till gymet under dagen, för att försöka få till ett bra pass. Det kan gå, kämpa Adam!
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here