50 minuter skate

Hej.
Dagens pass var ingen rolig upplevelse. Totalseg i musklerna, ruskigt låg puls och ett två centimeter tjockt blött nysnölager Jag körde förutom uppvärmning och nedvarvning: 5 minuter tröskel och 5 minuter 10″-20″. Totalt var jag ute i 50 minuter. Det är inte så kul när det känns såhär segt, för det är inte bara i träningsspåren det gör det. I privatlivet är det ännu värre, mycket känns negativt då jag inte har ett jobb. Vissa dagar känner jag mig tämligen värdelös..
https://adamsteen.se/
Previous articleSka t-räna
Next articleCykelresa

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here