5X6′ klassiska intervaller

Träffade på min vän Johan Carlqvist under passet. Han tog denna bilden på mig. Råkade visst glömma hjälmen idag såg jag..
Nyckelpass fyra av fem denna vecka är nu avklarat; 5×6 minuter klassiska intervaller med tre minuter i vila på mina ProSki Flex C3. Körde ett upplägg som jag prövat tidigare, för drygt en månad sedan. Intervallerna kördes i Stenslund, förbi Herrhagen, Slätta och upp till Stångtjärn. Det kändes mycket bättre idag än i tisdags. Jag hade bra tryck på intervallerna och jag orkade ligga på en hög fart, belastning och fart. Skönt det! 
Siffror:

1,14,04 timmar
21,89 kilometer
17, 7 km/h snittfart
44,6 km/h maxfart

1228 kilokalorier
156 snittpuls
186 maxpuls

https://adamsteen.se/
Previous articleSliter
Next articleStrax helg

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here