5X6′ klassiska intervaller

Träffade på min vän Johan Carlqvist under passet. Han tog denna bilden på mig. Råkade visst glömma hjälmen idag såg jag..
Nyckelpass fyra av fem denna vecka är nu avklarat; 5×6 minuter klassiska intervaller med tre minuter i vila på mina ProSki Flex C3. Körde ett upplägg som jag prövat tidigare, för drygt en månad sedan. Intervallerna kördes i Stenslund, förbi Herrhagen, Slätta och upp till Stångtjärn. Det kändes mycket bättre idag än i tisdags. Jag hade bra tryck på intervallerna och jag orkade ligga på en hög fart, belastning och fart. Skönt det! 
Siffror:

1,14,04 timmar
21,89 kilometer
17, 7 km/h snittfart
44,6 km/h maxfart

1228 kilokalorier
156 snittpuls
186 maxpuls

https://adamsteen.se/
Previous articleSliter
Next articleStrax helg

Related Articles

200 minuter klassiskt

Halloj! Idag efter jobbet ägnade jag en del tid åt att sköta om ett par av mina rullskidor, jag skiftade nämligen plats på fram- och...

10 x 6 min – nu är det inte roligt längre.

Hej! Hoppas ni kan hjälpa mig att sprida min senaste vlogg, där jag bland annat visar upp min nya landsvägscykel! Annars vete tusan om jag...

Min NYA LANDSVÄGSCYKEL – PUNKTERING PÅ FÖRSTA PASSET!

Tjena! Nu äntligen kan jag visa upp min nya landsvägscykel! Det är en Orbea Orca M30i köpt hos TCM-cykel. Är sjukt nöjd med hela köpet...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here