6 x 15 min

Ännu en fin solnedgång

Mindre fin gubbe

Tjena gänget!

In och stöd-kolla, gilla & dela senaste vloggen är ni snälla!

Jaha, idag har jag slitit mig igenom ett stakintervallpass igen. Att jag inte körde igår berodde dels på det dåliga vädret, tidspress inför årsstämman och någon konstig heshet på rösten. Idag var rösten bättre och jag valde att köra ett gäng intervaller.

Intervallerna blev 6 x 15 minuter, med 3 minuter vila, på Elpex 4. Jag höll till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt en avstickare upp emot Valsan. Snittet landade på 21,3 km/h idag. Slitsamt var det.

Hela passet slutade på 3 h 15 min och 57,6 kilometer. Körde dessutom gluteus-styrka och maghjul efteråt.

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here