6 X 5 ’

Ja som titeln lyder, så körde jag alltså sex stycken femminutersintervaller med 2,30 min i vila. Maxpulsen för dagens pass blev 187. Jag höll till mestadels på milen, och körde som banan gick, alltså vissa intervaller med någon nerförskörning och platt. Inte bara uppför som man annars ofta brukar göra. Tyvärr var kroppen inte riktigt pigg, då jag kände mig seg.
Inte för att komma med undanflykter, men jag har ju trots allt endast tränat hårt i cirka 2,5 månader efter mitt halvår långa uppehåll mellan mars och september. Det kommer att krävas hård träning i ytterligare ett X antal månader för att komma upp i en hög och jämn nivå. Men det är jag beredd och förberedd på! Nu ska jag äta julgröt! Jag är hemma vid mina föräldrar den här julhelgen!
Ha det fint!
https://adamsteen.se/
Previous articleGOD JUL!
Next articleStummast i världen!?

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here