Stummast i världen!?

Jag är just nu stummast i världen, i alla fall som det kändes idag. Sega armar, ben och kropp. Ont i ryggen, dåligt fäste och glid, tekniken var som en femårings och huvudet/humöret var inte på topp. Med allt detta så kan det ju inte gå sämre imorgon i alla fall. Försökte köra på i 10 min utav den 1,30 tim jag var ute idag och det gick inte bra om jag nu behövde tillägga det? Hade skitsvårt att komma upp i en normal träningspuls med.
Jag vet inte om det är huvudet på grund utav nervositeten inför imorgon som spökar, eller om jag är sliten(!?), eller kanske en förkylning som är på väg att bryta ut då många runt om mig har eller haft just en förkylning. Men orkeslös det är jag i alla fall.
  • Jag kom sexa i Henrik Öijers blogg-jultävling kom jag också, fem fick pris..
  • Hunden min har haft sönder banden till mina skidglasögon vilket gör att de nu är oanvändbara, har bara ett par band till dem..
  • Det går bra nu..

//SNABB-STUM-ADAM

https://adamsteen.se/
Previous article6 X 5 ’
Next articleCP-Hundarna anfaller!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here