800 reps styrka – TRX – 32,4 km löp

Kettlebell-snatch

Burpees

Goblet squats

”Magövning i gummiband”

Clean & Jerk

Kettlebellswing

Chins

Toes to bar

Sprang i Hoka Speedgoat idag
Hejsan!
Äntligen klar med träningen. Hela dagen har ju blivit förskjuten på grund av min sovmorgon och det långa passet. Men det blev till slut klart! 
Styrkan kördes med 100 repetitioner på varje av övingarna ovan + 5 TRX-övningar. Det blev svettigt, slitigt, jobbigt och jag blev trött. Kände mig ändå pepp på löpning, så jag åt aldrig något innan jag drog iväg. Ett dumt val visade det sig ganska snart. Efter en timme så hade jag betat i mig både en gel och en bar. Efter ytterligare en halvtimme så började det ösregna också. Det är kul nästan jämt. 
Jag sprang de första två timmarna på Tjärnaberget, den tredje och sista timmen i Mellsta. På vägen till Mellsta så började jag bli sjukt hungrig, så jag spanade i gårdarna efter äppelträd. Till slut hittade jag ett lämpligt träd och pallade fyra äppelkart som jag åt i farten. Piggnade i något efter det och kunde slutföra passet. Att vara smällfet och vrålhungrig är ingen bra eller rolig kombo.
Fick in tre timmar, 32,4 kilometer och 570 höjdmeter. Bra pass ändå!
  
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here