85 kilometer senare

Hej Lars.
Det där var ju fan så kul! Trots en riktig jävla dödsmotvind bitvis så njöt jag under i princip hela passet. Tänka sig att jag som skidåkare tycker mest om att träna gym och landsvägscykel. Och jag gillar bäst sommar och sol. Satsningen på längdskidor är kanske en av många dåliga val jag gjort här i livet, men det får man väl helt enkelt leva med. 
Jag hade som plan att cykla runt Runn idag, vilket jag också gjort. Med en del skarvningar, bland annat till min nya goda vän i Borlänge som jag stannade till vid och sa hej till. Idag kändes benen något bättre än
Ser ni snorkråkorna?!

Får nog ett nytt passfoto hemskickat från fartkameran i Vika

Cykelbanan mellan Falun och Borlänge var inte sopad, så jag cyklade mestadels på bilvägen, dåligt

Här började jag bli ”Van der krisp”, fanns inte mycket pang kvar med cirka två mil hem

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here