Någon som vill cykla med mig? +ANNAT

BloggerImage
Hej bröder och systrar. 
Sena nätter innebär ju tyvärr en inte alltför tidig uppgång morgonen därpå. Det är någonting jag gång på gång får erfara. Men vad fan, man måste ju leva också. Jag hade ju ett trevligt sällskap hemma igår och tittade film. En bättre fredag. 
Träningsvärken idag är galet härlig, precis där jag vill ha den: triceps, mage och rygg. Ser fram emot att få utvecklas i detta styrkeprogrammet. 
Nu ska jag äta på Dala Wärdshus. Därefter väntar en cykeltur på 2,30. Skulle mer än gärna vilja ha sällskap. Någon sugen? På mig är ni sugna, det vet jag. Men tänkte såklart på träningssällskap denna gång. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here