85 minuter löpning med fart + lite gym

Kalle ser till att återuppbyggandet av den svenska barrskogen går rätt till
Tjo.
Vaknade väl till liv kring lunchtid, blev inbjuden av Kalle Gräfnings att vara med på ett kortare löppass 30 minuter senare. Hoppade i träningskläderna, drog i mig en banan plus en espresso och ”tävlingsfartsjoggade” den dryga kilometern till Kalle. Från honom så sprang vi till Lugnet och vidare bort till militärområdet. På militärområdet så blev en tjej som jag är bekant med jagad av en björn förra veckan, sånt är ju alltid lite spännande. Tror inte man är alltför uppkäftig om man skulle bli utsatt för det. Vi sprang över till lugnetområdet igen, vidare upp på Jungfruberget och sedan hemåt. Efter cirka en timmes löpning så ville Kalle köra tre kilometer i cirka 4,30 min/km-fart. Det var bara att lägga sig i rygg och mata på. Siffrorna från den lilla körningen blev:
12,51 minuter, 3,02 kilometer, 164 snittpuls, 176 maxpuls, 25 höjdmeter. Skönt att få försöka sträcka ut det lilla löpsteget jag har kvar. Efter löpturen så sprang jag hem, svidade om till shorts och t-shirt och drog till gymet för att bara köra lite lätt:
– 5 minuter stabilitetsstyrka på pilatesboll
– 3×10 bicepscurl, 10 kilo
– 1×5 bänkpress, 80 kilo
– 3×10 magövning TRX-band
– 3 x 10 magchrunches i maskin
– 1 x 12 benpress i maskin, 200 kilo 

Lagom mörbultad tog jag mig sedan till Dala Wärdshus för lunch och häng. En bra dag.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here