85 minuter löpning med fart + lite gym

Kalle ser till att återuppbyggandet av den svenska barrskogen går rätt till
Tjo.
Vaknade väl till liv kring lunchtid, blev inbjuden av Kalle Gräfnings att vara med på ett kortare löppass 30 minuter senare. Hoppade i träningskläderna, drog i mig en banan plus en espresso och ”tävlingsfartsjoggade” den dryga kilometern till Kalle. Från honom så sprang vi till Lugnet och vidare bort till militärområdet. På militärområdet så blev en tjej som jag är bekant med jagad av en björn förra veckan, sånt är ju alltid lite spännande. Tror inte man är alltför uppkäftig om man skulle bli utsatt för det. Vi sprang över till lugnetområdet igen, vidare upp på Jungfruberget och sedan hemåt. Efter cirka en timmes löpning så ville Kalle köra tre kilometer i cirka 4,30 min/km-fart. Det var bara att lägga sig i rygg och mata på. Siffrorna från den lilla körningen blev:
12,51 minuter, 3,02 kilometer, 164 snittpuls, 176 maxpuls, 25 höjdmeter. Skönt att få försöka sträcka ut det lilla löpsteget jag har kvar. Efter löpturen så sprang jag hem, svidade om till shorts och t-shirt och drog till gymet för att bara köra lite lätt:
– 5 minuter stabilitetsstyrka på pilatesboll
– 3×10 bicepscurl, 10 kilo
– 1×5 bänkpress, 80 kilo
– 3×10 magövning TRX-band
– 3 x 10 magchrunches i maskin
– 1 x 12 benpress i maskin, 200 kilo 

Lagom mörbultad tog jag mig sedan till Dala Wärdshus för lunch och häng. En bra dag.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here