8:a på Tour de Falun etapp tre

Fin och nöjd kille vid målgången.
Som ni kanske förstått så kom jag åtta efter vissa missöden.
Vi startade vid Konsum i Bjursås, gick i ett kontrollerat tempo i början, låg med i täten som sexa. Mot slutet av Baggbo-backen så började det gå riktigt fort i täten (det var spurtpris på toppen) så jag släppte lite grann, men var femma uppe på toppen. Direkt på toppen var jag bra sliten (av förståeliga skäl då detta var tredje passet och första fartpasset sen sjukdomen), men började sakta återhämta mig och kände att jag eventuellt skulle plocka in på någon framför mig, då händer det: den för dagen helt nya stavspetsen lossnar! Jag svär, stannar till, tänker skita i att fortsätta, men bestämmer mig för att fortsätta.
Nere på Ingelsvägen ligger jag sjua, där är det fem kilometer kvar, fem kilometer med en stavspets är inte roligt, då jag fick lov att åka med ena staven två-tre decimeter längre ut än vanligt för att få någon form av fäste i gruset bredvid vägbanan. Ni förstår ju själva att man inte kan gå för fullt. Trots det tappar jag endast en placering till.
Tyckte att från jag tappade spetsen att det fanns skapligt att trycka med, så det bådar gott framöver, även om morgondagens tour-etapp inte går bra, så kommer det att gå bättre och bättre ju mer jag kör!
Jag kommer att lägga upp resultatet senare, stirra er inte blind på det (inte mitt resultat i alla fall), jag körde sista hundra metrarna riktigt avstannande också då det inte var någon som var farligt nära.
https://adamsteen.se/
Previous articleOtür
Next articleDags att cykla

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here