93:an i Bruks.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

6 COMMENTS

  1. Lyssnade på Anders Blomqvist under sändning. Han var inne på att formen kan slå väldigt olika från dag till dag. I varje fall när vi pratar om inledningen utav säsongen. Jag har följt din blogg en längre tid, nu har du mina sympatier också! Hoppas verkligen att du kommer igen

  2. Har man åkt snabbt förut så kan man göra det igen! Du är stark som öppet berättar om dina problem. Alla framgångsrika idrottare har djupa svackor emellan åt. Farten finns någonstans inom dig, det handlar bara om att hitta den!

  3. Lyssna på kroppen. Du har nu sådan rutin att du borde kunna känna när du skall ge f-n o träna. Trappa nu ned på träningen rejält. Kör endast fartlek. Ge f-n i att köra långt nu ett tag. INGA dubbelpass /skidräven

  4. Har sett dig i träning och tävling , tror på dig ! Du är stark och har mycket kvar att ge ! Lycka till framöver Martin S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here