93:an i Bruks.

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

6 COMMENTS

  1. Lyssnade på Anders Blomqvist under sändning. Han var inne på att formen kan slå väldigt olika från dag till dag. I varje fall när vi pratar om inledningen utav säsongen. Jag har följt din blogg en längre tid, nu har du mina sympatier också! Hoppas verkligen att du kommer igen

  2. Har man åkt snabbt förut så kan man göra det igen! Du är stark som öppet berättar om dina problem. Alla framgångsrika idrottare har djupa svackor emellan åt. Farten finns någonstans inom dig, det handlar bara om att hitta den!

  3. Lyssna på kroppen. Du har nu sådan rutin att du borde kunna känna när du skall ge f-n o träna. Trappa nu ned på träningen rejält. Kör endast fartlek. Ge f-n i att köra långt nu ett tag. INGA dubbelpass /skidräven

  4. Har sett dig i träning och tävling , tror på dig ! Du är stark och har mycket kvar att ge ! Lycka till framöver Martin S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here