Lång återhämtningsstak + styrka

Strumporna över tightsen är någon ny företeelse som jag verkar ha börjat med. Alltid retar det någon.

Godkväll på er!

Det blev en sen och trevlig gårdag hos min bror. Vi var ett gäng som åt middag och surrade långt in på natten. Skönt med sällskap!

Jag sov ut ganska länge idag, därefter hade jag fullt upp med att kolla skidor (på repris) från både OS (på datorn) och Visma Ski Classics (på iPaden). Efter att ha bevittnat skidåkning så var det sedan dags för egen del att få min beskärda del av kakan.

Planen för idag var ett längre och lugnare stakpass. Helt utan impulser eller andra jobbiga inslag. Skönt att bara åka lugnt och försiktigt i min egen värld.

Jag åkte i Bergebo även idag, det var åkbart ner till både Vargliden och Medväga. Men det var på gränsen med snötillgången på sina ställen, skitvinter!

Fick ihop 45,7 kilometer och 870 höjdmeter på mina tre timmar. Kroppen kändes ganska pigg hela vägen, skönt! Efter det så körde jag igenom mitt styrkepass med stab- och snabbstyrka.

Veckan landade på stabila 13,5 timmar och 213 kilometer!

Related Articles

RULLSKIDPREMIÄR, ny iPhone, säljer min landsvägscykel

Hej! I denna vlogg kommer äntligen rullskidorna fram, som vi alla längtat! Men vi har mer än så, bland annat: - Ny iPhone från https://phonehero.se/ - Säljer...

Löpintervaller asfalt

Tjena! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg ute för medlemmar, bli medlem du också, eller vänta till imorgon klockan 16:45! Idag har jag kört...

Klassisk premiär och cykel till salu

Hej. Jag är sugen att sälja min landsvägscykel för att köpa en ny: Det är en Allebike från 2018. - Storlek M 160-180...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here