Vape

Hej alla bloggläsare.

Detta är ett inlägg för personer över 18 år, det då det innehåller information om nikotin som är vanebildande och beroendeframkallande.

I ”alla tider” har folk rökt. Förr visste man troligen inte om riskerna med rökning och vilka allvarliga konsekvenser det kan ge för hälsan. Men i takt med att åren gått så har det framkommit allt mer hur farligt rökning är, inte bara för rökaren, utan öven för de personer runt om rökaren.

På senare år har allt fler alternativ till rökning dykt upp. Ett exempel på en sådan produkt är engångs vape. Detta är en typ av produkt som du inhalerar ånga med smak och med nikotin. Man tar den bara ur förpackningen och använder den direkt. I denna vape finns ett batteri och e-juice, när juicen är slut så är det bara att slänga den i papperskorgen.

Det finns en stor variation på olika smaker, de är enkla att använda och beroende på vilken vape man köper så innehåller de allt ifrån cirka 300 till 800 bloss.

Att använda sig av dessa vapes är ett något mer sunt sätt än exempelvis rökning. Dessutom slipper du många av de farliga ämnen som finns i vanliga cigaretter, bland annat tobak.

Related Articles

Simons KALASRACE 2024

Ny vecka, ny vlogg. Det har tränats även denna vecka, vad annars. Kolla in vloggen för att få er ett gott skratt. Har även tävlat 5 kilometer löpning...

Två pass löpning

Hej! Gasa på lite nu med prenumerationer, delning, grillningar, kommentarer och så vidare på min vlogg är ni snälla! Idag har jag sprungit två gånger: 1. Del...

52,6 kilometer stakning

Tjena! Nu finns veckans vlogg ute för medlemmar, släpps på tisdag 16:30 som vanligt för resten. Passa på att stötta mig och vloggen genom att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here