Alfons första skoldag och lätt vägg på träningen

Min stora lilla kille, Alfons

Cykel med nya cykeln till första skoldagen

Den största händelsen idag var Alfons första skoldag! Vilken grej! Både jag och han var nervösa. Det känns lite vemodigt måste jag säga. Samtidigt är jag såklart orolig över hur det kommer gå för honom, om någon kommer vara dum emot honom och så vidare. Men enligt Alfons mamma så var han jätteglad efter dagen och tyckte det var roligt. Skönt!

Innan jag berättar om träningen, ni har sett den senast vloggen va?!


Efter två vilodagar så har det idag dags att ta tag i livet igen.

Det brukar ta ett tag innan jag kommer in i träningen efter en lång ledighet och jag kan dra mig till minnes en rad träningspass under tidigare år där det gått sådär. Det är mycket nytt nu, jag blir stressad av det, skjutsar till skola, resa till jobb, nya uppgifter och så vidare. Samtidigt som jag funderar mycket på hur jag ska hinna med träningen och få till den på bästa sätt. Men får jag bara komma in i jobbet och rutinerna så tror jag att det kommer gå bra även denna höst. Jag tänker att jag blåser på denna vecka med lite mer mängd och timmar nu när jag har en barnfri helg och det förhoppningsvis inte är alltför kallt ute ännu. Därefter får jag försöka få till något mer anpassad och vettig träning utefter de andra förutsättningarna jag har.

Dagens pass blev 3 h 45 minuter och 63,5 kilometer stakning på swenor 4. Under den sista timmen körde jag tio impulser. Till en början kändes det någorlunda normalt, men det gick lite väl sakta. Med dryga timmen kvar så började jag bli rejält trött, svag och troligen även en liten släng av väggning. Det gick då av förklarliga skäl än långsammare och tyngre. Trist, men vad gör man! Det brukar som sagt kunna vända!

Hemma så betade jag av mitt gluteus-pass, varvat med maghjul. Jag ska försöka modifiera styrkan också och köra en aning mindre nu när jag jobbar. Det får liksom inte bli för tufft, då kostar det nog mer än vad det smakar.

Nya tag imorgon!

Previous articleVape
Next articleTredje dagen i rad med väggning?!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here