Alfons första skoldag och lätt vägg på träningen

Min stora lilla kille, Alfons

Cykel med nya cykeln till första skoldagen

Den största händelsen idag var Alfons första skoldag! Vilken grej! Både jag och han var nervösa. Det känns lite vemodigt måste jag säga. Samtidigt är jag såklart orolig över hur det kommer gå för honom, om någon kommer vara dum emot honom och så vidare. Men enligt Alfons mamma så var han jätteglad efter dagen och tyckte det var roligt. Skönt!

Innan jag berättar om träningen, ni har sett den senast vloggen va?!


Efter två vilodagar så har det idag dags att ta tag i livet igen.

Det brukar ta ett tag innan jag kommer in i träningen efter en lång ledighet och jag kan dra mig till minnes en rad träningspass under tidigare år där det gått sådär. Det är mycket nytt nu, jag blir stressad av det, skjutsar till skola, resa till jobb, nya uppgifter och så vidare. Samtidigt som jag funderar mycket på hur jag ska hinna med träningen och få till den på bästa sätt. Men får jag bara komma in i jobbet och rutinerna så tror jag att det kommer gå bra även denna höst. Jag tänker att jag blåser på denna vecka med lite mer mängd och timmar nu när jag har en barnfri helg och det förhoppningsvis inte är alltför kallt ute ännu. Därefter får jag försöka få till något mer anpassad och vettig träning utefter de andra förutsättningarna jag har.

Dagens pass blev 3 h 45 minuter och 63,5 kilometer stakning på swenor 4. Under den sista timmen körde jag tio impulser. Till en början kändes det någorlunda normalt, men det gick lite väl sakta. Med dryga timmen kvar så började jag bli rejält trött, svag och troligen även en liten släng av väggning. Det gick då av förklarliga skäl än långsammare och tyngre. Trist, men vad gör man! Det brukar som sagt kunna vända!

Hemma så betade jag av mitt gluteus-pass, varvat med maghjul. Jag ska försöka modifiera styrkan också och köra en aning mindre nu när jag jobbar. Det får liksom inte bli för tufft, då kostar det nog mer än vad det smakar.

Nya tag imorgon!

Previous articleVape
Next articleTredje dagen i rad med väggning?!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here