Vape

Hej alla bloggläsare.

Detta är ett inlägg för personer över 18 år, det då det innehåller information om nikotin som är vanebildande och beroendeframkallande.

I ”alla tider” har folk rökt. Förr visste man troligen inte om riskerna med rökning och vilka allvarliga konsekvenser det kan ge för hälsan. Men i takt med att åren gått så har det framkommit allt mer hur farligt rökning är, inte bara för rökaren, utan öven för de personer runt om rökaren.

På senare år har allt fler alternativ till rökning dykt upp. Ett exempel på en sådan produkt är engångs vape. Detta är en typ av produkt som du inhalerar ånga med smak och med nikotin. Man tar den bara ur förpackningen och använder den direkt. I denna vape finns ett batteri och e-juice, när juicen är slut så är det bara att slänga den i papperskorgen.

Det finns en stor variation på olika smaker, de är enkla att använda och beroende på vilken vape man köper så innehåller de allt ifrån cirka 300 till 800 bloss.

Att använda sig av dessa vapes är ett något mer sunt sätt än exempelvis rökning. Dessutom slipper du många av de farliga ämnen som finns i vanliga cigaretter, bland annat tobak.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here