Vape

Hej alla bloggläsare.

Detta är ett inlägg för personer över 18 år, det då det innehåller information om nikotin som är vanebildande och beroendeframkallande.

I ”alla tider” har folk rökt. Förr visste man troligen inte om riskerna med rökning och vilka allvarliga konsekvenser det kan ge för hälsan. Men i takt med att åren gått så har det framkommit allt mer hur farligt rökning är, inte bara för rökaren, utan öven för de personer runt om rökaren.

På senare år har allt fler alternativ till rökning dykt upp. Ett exempel på en sådan produkt är engångs vape. Detta är en typ av produkt som du inhalerar ånga med smak och med nikotin. Man tar den bara ur förpackningen och använder den direkt. I denna vape finns ett batteri och e-juice, när juicen är slut så är det bara att slänga den i papperskorgen.

Det finns en stor variation på olika smaker, de är enkla att använda och beroende på vilken vape man köper så innehåller de allt ifrån cirka 300 till 800 bloss.

Att använda sig av dessa vapes är ett något mer sunt sätt än exempelvis rökning. Dessutom slipper du många av de farliga ämnen som finns i vanliga cigaretter, bland annat tobak.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here