Tredje dagen i rad med väggning?!

Reflexväst och pannlampa…

Hej på er!

Jag nöter på i mina hjulspår konstant. Det är dålig/för lite sömn, sena träningspass och typ ingen tid till annat än denna dårskap. Sen klagar jag på att jag är trött och seg..

Idag hade jag dock en hyfsat bra anledning till att jag kom ut sent och det var materialvård av mina tre olika par rullskidor med rullmotstånd 4. Detta är något jag skjutit upp länge och äntligen tog tag i idag. Bland annat så skiftade jag hjul på de skidor jag körde på idag, jag satte framhjulen bak och vice versa. Det då de slits mer bak och nu kan jag åka längre på samma hjul. Dessutom bytte jag lager på fyra hjul och smorde upp lagren i de fyra övriga. Skönt att ha det avklarat. Men det tog en jävla tid!

Nu till det ni undrar mest, ska ni få vara skadeglada idag igen över en väggning av undertecknad?! Nix! På det tredje försöket för denna vecka lyckades jag med nöd och näppe hålla mig över vattenytan och ta mig hem utan någon energivägg! Det var väl fan annars. Ska man inte ens klara av att staka i ultrarapid i 3,5 timmar utan att bonka?!

Passet blev för tredje dagen i rad stakning till och från Falun. På dessa tre pass har jag använt olika par med fyror, idag mina Elpex 4 med prolink-bindning. Jag körde 10 impulser, tiden blev 3 h 30 min och distansen 59,1 kilometer. Pissregn under stora delar av passet, precis som vanligt.

Avslutningsvis körde jag också kettlebell-styrka!

Imorgon hoppas vi på fem timmar träning i fortsatt skitväder. Tre dagar hittills i år med uppehållsväder, det lär nog inte bli fler…

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here