Ett gäng pass att rapportera

Dagens stakpass satte punkt för denna veckas träning!

Hej på er!

Det har tränats, trots tystnad från undertecknad under gårdagen. Det blev senare än någonsin innan jag blev klar igår inatt. Jag hade en del bestyr såsom att köpa en ny dator och få igång den, ångest inför träningen och det sjuka regnandet. Men till slut blev jag klar och såhär körde jag:

Pannlampslöpning

2 h 50 min och 32,7 kilometer (5,12 min/km) löpning. Började med terräng men allt eftersom att mörkret tilltog så blev det en avslutning på asfalt. Trots pannlampa såg jag knappt handen framför mig på grund av det sjukaste regnet jag upplevt under min livstid. Tänk er en galen regnskur som brukar vara över på en minut, så jävligt höll det på i cirka två timmar. Tack och lov så var det åtminstone ganska varmt. På slutet körde jag fem stycken stegringslopp.

Sjukt träningssugen mitt i natten…

Efter löpningen så betade jag först av mitt stabilitet-/bålstyrkepass, innan jag sedan drog iväg på mina Swenor-fyror, det spratt i hela mig av träningssug! Här blev det 2 h 10 min och 32,7 kilometer klassisk åkning. Fick även in fem stycken diagonalimpulser.

Efter träningen var det dags att laga mat och jag vågar inte ens berätta för er när jag äntligen kunde lägga mig…

Denna dag började med löpning

Idag kom jag upp i okej tid ändå, trots gårdagen. Jag började med en timme och 12,6 kilometer (4,46 min/km) löpning.

Efter min löpning var det dags att jobba för bostadsrättsföreningen med ett 50-årsjubileum i några timmar, innan jag sedan kunde avsluta träningsveckan.

Sista passet för dagen och veckan blev 2 h 20 min och 39,2 kilometer stakning på Elpex-fyror. Här lade jag också in tio impulser. Hemma blev det TRX-styrka.

Veckan landade i och med detta på 20 timmar prick och 298,3 kilometer.

Tack för idag!

Glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal och att handla i min webbshop!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here