Kort stak och löp (sönderstressad redan)

Tjena!

Idag har jag varit helt färdig. Det i kombination med rejäl stress har tagit ut sin rätt känner jag nu. Sovit typ 3-5 timmar per natt de senaste 7-8 dagarna också. Mycket nytt att komma in i med nya jobbet, Alfons skola och så vidare. Det är dessutom något längre distans till dessa två ställen kontra förra läsåret. För en som är dödstrött på morgnarna, räknar varje minut, är tidsoptimist och går upp så sent som möjligt så börjar stressen och det allt sämre humöret redan varje morgon.

Dagen rullade väl på med jobb, hämtning av Alfons och handling. Jag har även hunnit med att träna lite kort:

Rullskidor: 1 timme och 18,1 kilometer stakning på Elpex 4. Jag körde en rund-sväng i  Borlänge via Domnarvet – Bomsarvet – Kvarnsveden. Motvind hela jävla rundan och fem minuter in i passet började det dessutom att spöregna. Det förbannade regnet höll i sig hela passet ut. Så jävla less på detta väder att jag snart baxnar!

Löpning: 43,5 min och 8 kilometer. Sprang till och från Alfons cykelträning, samt även med under träningen.

Imorgon ska jag äntligen vila. Men vet inte hur pigg jag blir med tanke på all stress, matsäckar som ska packas till friluftsdagar, stångande i morgontrafiken med både bil och cykel, samt garanterat med en ny natt med dålig sömn i ryggen. Helt klart är dock att den här maniska träningen jag bedriver sliter hårt på både kropp och psyke. Att dessutom lägga nästan alla tankar och en sjuk massa tid till att gruva mig inför träning, förbereda träningspass/utrustning, faktiskt träningstid och tvingas rengöra varenda pinal efter varje pass på grund av detta förbannade skitväder gör ju inte saken bättre heller..

Är det sommarlov snart?!

 

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here