Rotat igång det nya träningsåret med två löpningar

Först en tur ensam

Sen en tur med Alfons på hans cykelträning

Tjena!

Sedan sent igår kväll finns en ny vlogg ute för medlemmar, (bli medlem du också för 29 kronor per månad och stötta kanalen), den släpps för resten imorgon tisdag klockan 16:30!

Nu har jag tagit de första stapplande stegen på det nya träningsåret som började idag! Småont överallt, tröskelpuls av joggtempo, svinkallt och blåsigt. Men åtminstone skönt att få röra på sig igen!

Den första löpturen blev totalt 70 minuter och 15,6 kilometer. Alltså 4,29-tempo. Pulsen låg nästan konstant på tröskel, trots att jag inte kände mig speciellt ansträngd.

Den andra löpningen blev totalt 31,5 minuter och 5,8 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 5,27. Här följde jag med Alfons på hans första cykelträning för året. Kul!

På båda passen hade jag mina Hoka Clifton. Det finns nog inte carbon-skor i världen som hade hjälpt mig på traven med formen idag. Men det roliga är att den lär snabbt bli bättre efter varje pass nu! Det firar jag med en sedvanlig vilodag imorgon igen!

Skönt att vara igång igen, bara 998 timmar och 20 minuter kvar till 1 000 timmar nu!

Related Articles

Frågade CHATGPT om TRÄNINGSTIPS – ni kan inte ana hur det gick!

Hej. Ja, som titeln beskriver frågade jag ChatGPT om träningstips för denna vecka som var tänkt som en återhämtningsvecka. Hur tror ni att det gick...

Hämta Alfons-trösklar

Tjena! Det ligger sedan igår kväll en vlogg uppe för medlemmar! Se till att bli medlem för att stötta mig du också! Idag har jag vevat...

Tre lagom-pass denna helg!

Hallå! Nu ska jag försöka sammanfatta de tre senaste dagarnas träning. I fredags var jag sliten och trött. Passet dagen innan tog ut sin rätt och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here