Välbehövlig viloperiod

De två senaste dagarna har bjudit på korta promenader. Det enda i fysisk väg jag gjort nu i nio dagar. Skönt och välbehövligt!

Bevis på att träningen varit obefintlig i nio dagars tid. Syns det inte någon träning på min Garmin 955 så har det heller inte varit någon träning, om någon mot förmodan tvivlat.

Hej på er!

Japp, då är träningsåret 2023-2024 avslutat och det landade på 800 timmar och 15 minuter, vilket jag konstaterade redan efter förra fredagens skierg-pass. Det passet blev också det sista för detta träningsår då jag därefter vilat mellan lördag 13 april och söndag 21 april.

Under dessa dagar har jag jobbat, cyklat till och från jobb som vanligt och promenerat på mina halvtimmeslånga raster precis som vanligt. Men därefter har det inte varit någonting i träningsväg. Istället har jag vid hemkomsten efter jobbet tagit det lugnt, sovit middag och bara försökt återhämta mig på bästa sätt. Det är främst det mentala som varit i behov av en period utan träning känner jag. Men säkert också kroppen!

Vi får se vad nästa träningsår bjuder på. Jag hoppas på lite mindre träning. Tror inte det skadar mig. Men planen och tanken är i alla fall att fortsätta tävla!

Imorgon drar jag igång det nya träningsåret med löpning och så ska jag följa med Alfons på hans första cykelträning för året!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here