6 x 15 min – Helt förskonad från regn och storm!!!!!

Äntligen ett pass utan tröja på överkroppen

Ganska fin himmel

Hallå!

Nej, nu får ni ta och steppa upp både en och tolv gånger. In och kolla min senaste vlogg, gilla den, kommentera, börja prenumerera och sprid den överallt, även till ovänner. Såhär kan vi inte ha det! Pinsamma siffror nu.

Idag har jag varit med om något fruktansvärt sjukt. Det varken regnade eller blåste storm under hela passet. Första gången på tusen år som det inträffar. Men oroa er inte. Imorgon och alla andra dagar väntar det pissväder igen.

Jag körde i alla fall stakintervaller på mina Elpex 4 idag. Ska faktiskt få nya hjul snart av den legendariske Viktor Brännmark som tagit över Elpex! Det tror jag blir riktigt bra!

Intervallerna som avverkades idag var 6 x 15 minuter, med 3 minuter vila. Förutom den vanliga svängen mellan Borlänge och Falun längs cykelbanan, så körde jag också en liten avstickare upp emot Valsan. Gick ändå helt okej och jag kunde snitta 21,5 över alla intervallerna.

Totalt fick jag ihop fyra timmar och 69,4 kilometer. Avslutade därefter med maxstyrkepass 2 och maghjul, samt tillredning av psykgrytan™!

Related Articles

Över 400 timmar på 21 veckor..!

Hallå! Vad väntar ni på? Ny vlogg ute för medlemmar! Bli medlem du också, eller vänta till tisdag klockan 16:30. Det blev för tufft med ytterligare...

Halvtrött på skiergen

Tjena! Ännu ett mer högintensivt pass denna vecka och känslan var därefter. Som ni redan listat ut körde jag skierg ute på min balkong. Det...

Löpband – löp ute – gluteus

Tjena! Äntligen fredag och äntligen klar med träningen i någorlunda tid! Det blev en trestegsraket idag, där jag började med löpband och det upplägget såg...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here