Äntligen ett lite längre löppass

Idag har jag halkat omkring i skogen i timmar! Hade dock bra grepp i favoritskon Hoka Tecton X 2!

Tjena!

Ni måste in och titta på min senaste vlogg, sprid den gärna också! På tok för lite visningar!

Idag har jag äntligen tagit tag i de bristande långpassen löpning. Som vi alla vet så regnar det ju jämt, idag var inget undantag, därför blev det löpning. Den enda träningsformen utomhus som jag tycker är okej att ägna sig åt i regnet är just löpning.

Jag sprang på mina gamla favoritstigar idag. Vissa var det flera år sedan senast jag sprang på. Varför det är så är en bra fråga. Turen gick ungefär sådär:

Sprang upp till Mellsta och cirka fem av de första kilometerna längs grön 7,5. Vidare mot Tjärnaberget och upp på den toppen. Ned till Skräddarbacken och runt ett varv på elljusspåret. Bort till Halla Fäbodar. Upp på Muskboberget. Ned till Bjusan och därifrån grusväg och asfalt hem.

Såhär såg det ut på kartan, samt höjdprofil:

Fint att få springa på mjukt underlag med mycket kupering igen! Kändes faktiskt ganska bra. De sista 33,5 minuterna så lade jag in en liten fösare i 4,03-tempo för att snygga till siffrorna lite. Passet landade på 3 h 20 min och 40,5 kilometer. Vilket blir ett kilometersnitt om 4,57. Rätt bra med tanke på underlaget och 770 höjdmeter.

Efteråt blev det maxstyrkepass 1 och maghjul.

Related Articles

6 x 15 min – Helt förskonad från regn och storm!!!!!

Hallå! Nej, nu får ni ta och steppa upp både en och tolv gånger. In och kolla min senaste vlogg, gilla den, kommentera, börja prenumerera...

Äntligen ett lite längre löppass

Tjena! Ni måste in och titta på min senaste vlogg, sprid den gärna också! På tok för lite visningar! Idag har jag äntligen tagit tag i...

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here