Långstak och tungfört

I vanlig ordning kom jag iväg alldeles för sent. Fick använda. Mig av en cykellampa på hjälmen för att kunna se någorlunda under den sista dryga timmen.

Tjena!

In och hjälp till lite nu med siffrorna på senaste vloggen, lägg en kommentar, gilla, dela den och prenumerera på kanalen. Tack!

Idag var det tungt att åka. Inte just i kroppen faktiskt, men lätt regn och en pissblöt asfalt gjorde det ruskigt tungt.

Jag tog mig en tur där jag bland annat passerade: Torsång – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Lugnet – Ett varv runt rullskidbanan – Ingarvet – Hem via cykelbanan längs väg 293.

Det blev mörkt med lite drygt en timme kvar av passet. Inga större problem att se vägen och dit jag skulle. Dock har man slagit gräset på sidorna av cykelbanan nu, så det ligger förutom en massa gräs också rejält med sten och smågrus på cykelbanan. Jävligt kul att komma där i mörkret. Det högg till några gånger, men tack och lov höll jag mig på benen den här gången.

Till sist kom jag hem med 5 h 20 min och 88,2 kilometer på uret. Avslutade sedan dagen med gluteus-styrka och maghjul.

Related Articles

Över 400 timmar på 21 veckor..!

Hallå! Vad väntar ni på? Ny vlogg ute för medlemmar! Bli medlem du också, eller vänta till tisdag klockan 16:30. Det blev för tufft med ytterligare...

Halvtrött på skiergen

Tjena! Ännu ett mer högintensivt pass denna vecka och känslan var därefter. Som ni redan listat ut körde jag skierg ute på min balkong. Det...

Löpband – löp ute – gluteus

Tjena! Äntligen fredag och äntligen klar med träningen i någorlunda tid! Det blev en trestegsraket idag, där jag började med löpband och det upplägget såg...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here