Ett gäng kvällsintervaller

Fint..

Men kallt..

Men kul?!

Hallå!

Ni har väl sett min senaste vlogg hoppas jag:

Bra!

Idag var det dags att träna igen, efter gårdagens vilodag. Trots att jag sov 7,5 timmar inatt och även 30 minuter efter jobbet var och är jag ändå trött som en mört. Lyckades till sist ta mig ut i alla fall.

Det blev som så många gånger förr intervaller längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Åkte nästan till Falun innan jag vände, på tillbakavägen svängde jag av och fortsatte förbi Aspeboda och hela vägen till Ornäs.

Jag var helt säker på att jag hade motvind mot Falun. Något som visade sig vara helt fel när jag vände och åkte emot Borlänge igen. Kul! Dessutom har jag fortsatt problem med slem i halsen/bröstet som liksom aldrig släpper när jag tränar. När jag druckit och försöker harkla mig därefter så är jag nästan alltid oerhört nära att spy. Sjuk känsla! Idag upplevde jag också att det var svårt att andas, då det kändes som att slemmet var i vägen.

Jag körde sex block rullande med: 6 – 3 – 1 minuter, (2 – 1 – 2 minuter vila). Snittet landade på svaga 20,7 km/h med Elpex 4. Men känslan var inte bra, jag var trött och stum.

Hela passet slutade i alla fall på 3 h 05 min och 48 kilometer. Ingen styrka efteråt, ska försöka hålla mig till färre pass i veckan nu. En nedtrappning på hysterin, vi får se hur länge det håller. Däremot körde jag några dynamiska rörelseövningar, något jag ska försöka implementera mer framgent.

Related Articles

Åkte på nattskiftet idag igen

Godkväll! In och prenumerera på min YouTube-kanal och kolla igenom alla vloggar är ni snälla! Ännu ett pass lagt till handlingarna. Denna gång klassiskt åkning för...

Ett gäng kvällsintervaller

Hallå! Ni har väl sett min senaste vlogg hoppas jag: Bra! Idag var det dags att träna igen, efter gårdagens vilodag. Trots att jag sov 7,5 timmar...

Frågade CHATGPT om TRÄNINGSTIPS – ni kan inte ana hur det gick!

Hej. Ja, som titeln beskriver frågade jag ChatGPT om träningstips för denna vecka som var tänkt som en återhämtningsvecka. Hur tror ni att det gick...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here