Adam Steen proudly presents:

Företaget Adam Steen , bloggen som jag kommer att använda mitt företag på. Den är inte klar på långa vägar, jag kommer inte heller att använda .blogspot-adressen. Men jag tror att jag ska använda den mallen jag har åtminstone tillfälligt. Trots att det är en blogg, så liknar det mer en hemsida, vilket jag tyckte var snyggt och bra. Framför allt då den sidan inte kommer uppdateras så ofta när den väl är klar. Gå in och kolla, säg vad ni tycker och kom gärna med tips och förslag!
Om ni kollar på min header så ser ni att jag fixat klickbara texter där såsom; träning, tävling, om mig, med mera. Trycker ni på dem så kommer ni till kategorierna där jag enbart skrivit om just det ni tryckte på, till exempel träning. Stort tack till Henrik Öijer som hjälpte mig med detta! Vad tycker ni då, blev det snyggare?
https://adamsteen.se/
Previous articleEn fröjd för ögat
Next articleIdag då?

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

  1. Kul! Det ser bra ut. Det vore nog bra om du kunde ha några exempel på tjänster med priser. Typ ett startpaket för träning/rådgivning och vad det skulle kosta. Eller ett paket med tex 5 uppföljningsmöten för träning.
    Lycka till!
    /Johan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here